سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گاهِ رهایی

همه ما در موقعیت‌های مختلف نسبت به افراد دچار شک و تردید شده‌ایم. این شک و تردید در مرحله اول ممکن است کاملا عادی به نظر برسد و بعد از بررسی دقیق و عاقلانه‌ جوانب موضوع به طور کامل برطرف شود اما گاهی شک و تردید از حالت عادی خود فراتر رفته، تبدیل به یک بیماری در فرد می‌شود به طوری که وی نسبت به همه کس و همه چیز با دیده تردید می‌نگرد. این افراد در زندگی شخصی و نیز در روابط اجتماعی با مشکلات فراوانی روبرو خواهند شد.

یکی از موارد شایعی که افراد دچار بیماری شک و تردید شده و مشکلات زیادی را برای خود و دیگران به وجود می‌آورند، در زندگی زناشویی و شک نسبت به همسر است که چه بسا منجر به گسستن پیوند بین زن و شوهر و فروپاشی کانون خانواده می‌شود. این امر بین زنان و مردان تفاوتی نداشته و هر دو ممکن است به این بیماری مبتلا باشند.

آیا تا به حال با خودتان فکر کرده‌اید چه چیزی در روابط یک زن و شوهر باعث ایجاد و سپس رشد این مشکل می‌شود!؟

اگر زن و شوهر نسبت به هم عشق و محبت واقعی داشته باشند، به طور مسلم به هم اعتماد داشته و هرگز نسبت به هم دچار شک‌های دردسرآفرین نخواهند شد اما زمانی که اعتماد بین آنها از بین رفت، عشق و محبت آنها هم ذره ذره رو به زوال رفته و روز به روز از یکدیگر دور خواهند شد.

اگر شما نیز همواره دور از چشم همسرتان یا حتی در حضور وی به سراغ تلفن همراهش رفته و تماس‌ها و پیامک‌هایش را بررسی می‌کنید یا وقتی همسرتان برای یک قرار کاری یا دوستانه بیرون می‌رود علاوه بر حساسیت بر انتخاب نوع پوشش وی، بارها و بارها با او تماس می‌گیرید یا هنگامی که همسرتان کمی دیرتر از وقت معمول به منزل بیاید، حسابی او را سوال‌پیچ می‌کنید یا کارهایی از این قبیل انجام می‌دهید، زنگ خطر را برای خودتان به صدا در بیاورید زیرا چنین کارهایی باعث می‌شود وارد حریم خصوصی همسرتان شده و آرامش را از خود، همسر و سایر اعضای خانواده سلب کنید.

اعتماد و احترام متقابل دو اصل بسیار مهم و حیاتی در هر رابطه‌ و به خصوص در زندگی مشترک و تحکیم آن به حساب می‌آید، شک و تردید می‌تواند این دو اصل را دچار آسیب جدی کرده و پایه‌های زندگی مشترک را سست کند.

امروزه تنوع شیوه‌های ارتباطی از جمله تلفن همراه با ارائه سرویسهای رنگارنگ، اینترنت با امکانات وسیع و ناشناخته(!) و البته استفاده نادرست و افراطی افراد از آنها علاوه بر دور کردن اعضای خانواده به خصوص زوجین از یکدیگر زمینه‌ساز ایجاد شک و تردید بین آنها می‌شود.

عدم رعایت موازین شرعی و اسلامی در پوشش و کنترل نگاه و نیز در ارتباط بین زنان و مردان یکی دیگر از دلایل زمینه‌ساز ایجاد شک بین همسران در زندگی‌های کنونی می‌باشد.

اما با رعایت موارد زیر می‌توان از ایجاد شک در طرف مقابل تا حد زیادی جلوگیری کرد:

- همیشه و در همه موارد صادق باشید؛

- برای همدیگر وقت بگذارید و در مورد اتفاقات و برنامه‌های روزانه با هم صحبت کنید؛

- برای حریم خصوصی یکدیگر احترام قائل شوید؛

- موازین شرعی را با دقت بیشتری رعایت کنید؛

- اگر قولی می‌دهید حتما به آن عمل کنید؛

- فقط منافع خودتان را در نظر نگیرید و به خواسته‌های طرف مقابل هم توجه داشته باشید؛

- به اندازه کافی برای همدیگر وقت بگذارید؛

- به یکدیگر توجه داشته باشید و ابراز محبت کنید؛

- اگر اشتباهی مرتکب شدید، عذرخواهی کنید و سعی کنید دیگر آن اشتباه را تکرار نکنید؛

و در آخر اعتماد و احترام متقابل را فراموش نکنید.

مراقب باشید؛ این زنگ شاید برای شما هم به صدا در بیاید...

 

منتشر شده در ماهنامه الکترونیکی بانوی برتر


نوشته شده در یکشنبه 93/4/8ساعت 7:58 عصر توسط ریحانه همدانی(رها) نظرات ( ) |


Design By : Pichak